Utvendig pleie

Basic lakkbehandling (2 steg): kr 2 600,-

Vask samt fjerning av salt, asfalt, kjemisk lakkrens (dyprens av porene i lakken) med gjenoppretting av farger og en dyp glans. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister og en beskyttende voks.

Advanced lakkbehandling (3 steg): kr 3 900,-

Fjerning av falmet, matt oksidert lakk, gjenoppliver lakkens farge. Ultra fine korn glatter ut mindre feil, inkludert swirls, skimmer og hologrammer. Fremmer en dyp og speilblank beskyttet overflate. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister og en beskyttende voks.

Exclusive lakkbehandling (4 steg): kr 4 800,-

Samme behandling som Avanced lakkbehandling (3 stegs), bruker her formulert slipeteknologi som gir et bedre resultat på riper og falmet lakk og en ekstra god beskyttet overflate. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister og en beskyttende voks.

ZIRCONITE Paint Protection

Lakkforsegling er virkelig en investering! Produktet legger seg utenpå lakken som en beskyttende hinne så smuss, skitt og asfalt ikke trenger seg i gjennom og lager skader i lakken din. Den inneholder UV- filtre for å holde ute skadelig atmosfærisk nedbrytning, som beskytter året rundt. Etter en lakkforsegling trenger du ikke å polere bilen mer og den er veldig lett å holde ren og blank. Det eneste du trenger å gjøre er å vaske bilen hver 3. måned med Zirconite Paint Protection customer care pack for å holde resultatet vedlike.